ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ήταν 100% πέναλτι, θα βρουν μια εξήγηση να μας πουν"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 2 Μαρτίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 2 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του στο BBC μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στάθηκε στη φάση του πέναλτι που ζήτησαν οι κόκκινοι στο 90+9' πάνω στον ΜακΆλιστερ με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως ήταν 100% παράβαση.

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League με τους κόκκινους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και δη για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 90+9' όταν ο Ντοκού μέσα στην περιοχή έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον ΜακΆλιστερ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε και αυτός τα παράπονα του με δηλώσεις του στο "BBC Match of the Day" με τον Γερμανό προπονητή να σημειώνει:

"Ήταν 100% πέναλτι. Θα βρουν μια εξήγηση. Ήταν 100% φάουλ σε όλους τους χώρους του γηπέδου και πιθανότατα μια κίτρινη κάρτα. Όλοι οι άνθρωποι με κινητά τριγύρω το ήταν "Ουάου, ξεκάθαρο πέναλτι".

Ίσως μπορούν να κρυφτούν πίσω από τη φράση δεν είναι ξεκάθαρο και προφανές. Είναι φυσικά ένα πέναλτι αλλά δεν το πήραμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο έτσι. Είδα τόσες πολλές συγκλονιστικές παραστάσεις σήμερα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ