ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Φιρμίνο: "Το τραγούδι του θα είναι για πολύ καιρό στα αυτιά όλων μας"

Ο Κλοπ μαζί με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο
Ο Κλοπ μαζί με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αποχώρηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο από τη Λίβερπουλ τονίζοντας πως το τραγούδι του θα ηχεί στα αυτιά όλων για πολύ καιρό.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και έχει ενημερώσει ήδη τον Γιούργκεν Κλοπ πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Τόνισε πως ήταν μία μικρή έκπληξη γι' αυτόν, ωστόσο θεωρεί πως είναι κάτι κανονικό έπειτα από οκτώ χρόνια.

Επιπλέον ο Κλοπ υπογράμμισε πως το τραγούδι των οπαδών των Reds για τον Βραζιλιάνο θα ηχεί στα αυτιά όλων για πολύ καιρό.

"Ναι μου το είπε. Εξαπλάγην; Ναι, λίγο, αλλά δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, ήταν κάτι νορμάλ. Είναι κανονικό σε μία τέτοιου είδους μακροχρόνια σχέση που έχουμε με τον Μπόμπι. Μου είπε ότι θέλει να φέρει αυτή την όμορφη ιστορία σε ένα θετικό τέλος.

Είναι αφοσιωμένος και αυτό είναι που χρειάζεται να ξέρετε. Δεν υπάρχει χρόνος για αποχαιρετισμούς τώρα, θα υπάρχει αρκετός χρόνος αργότερα. Όποτε θα επιστρέφει, θα γνωρίζει πως το τραγούδι του θα είναι για πολύ καιρό στα αυτιά όλων μας. Είμαι σίγουρος" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ