ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Γελοίο που δεν αλλάζει έδρα ο ημιτελικός με τη Μάντσεστερ Σίτι"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι είναι γελοία η απόφαση της ομοσπονδίας να μην αλλάξει έδρα (και πόλη) ο ημιτελικός του Γουέμπλεϊ με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν με το τρένο στο Λονδίνο, λόγω εργασιών στο δίκτυο την ημέρα του αγώνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε και για τον ημιτελικό για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 16 Απριλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν τους οπαδούς στο πλάι, λόγω εργασιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο οποίο δεν θα γίνουν τα δρομολόγια εκείνο το σαββατοκύριακο, από και προς το Λονδίνο.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ χαρακτήρισε "γελοία" την ιστορία, μιας και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήταν ενήμερη για το συγκεκριμένο πράγμα εδώ και ενάμιση χρόνο και θα μπορούσε να αλλάξει την έδρα διεξαγωγής του αγώνα.

"Είναι από τις πιο γελοίες ιστορίες που έχω ακούσει. Άκουσα ότι το γνώριζαν εδώ και 18 μήνες. Δεν είμαι βέβαιος τι σκέφτηκε η FA. Δεν θα είναι καμία ομάδα από τα βορειοδυτικά;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν όλα αυτά με τις πληροφορίες που έχουν, πότε θα έπρεπε να αποφασίσουν για τα ημιτελικά. Πιστεύω ότι θα υπήρχε ένα ακόμα σαββατοκύριακο ανάμεσα από τα παιχνίδια του Champions League. Τουλάχιστον τότε θα μπορούσαν να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι στο Γουέμπλεϊ. Τώρα είτε δεν μπορούν είτε είναι πιο δύσκολο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ