ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Εξαιρετικός ο Μπέλιγχαμ, παίζει ώριμα σαν να είναι 28χρονος"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε και άλλο νερό στο μύλο της μεταγραφολογίας που θέλει την Λίβερπουλ να έχει ως βασικό στόχο της τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Γερμανό να εκθειάζει τον Άγγλο διεθνή μέσο για τις επιδόσεις του σε Ντόρτμουντ και εθνική Αγγλίας.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πήγε στο Κατάρ έχοντας ψηλά τις ποδοσφαιρικές μετοχές του μέσω της Ντόρτμουντ και στο Μουντιάλ 2022 φρόντισε να τις εκτοξεύσει μέσα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ (αποκλεισμός στους "8" από την Γαλλία).

Ήταν μάλιστα τόσο καλές οι εμφανίσεις του ώστε να φουντώσει εκ νέου η μεταγραφολογία αναφορικά με τον ίδιο, με τις Ρεάλ και Λίβερπουλ να ακούγονται έντονα ως δύο ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλη για την απόκτησή του.

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να δείξει το πόσο πολύ εκτιμάει τον πάικτη μέσω δηλώσεών του ενόψει της Boxing Day, με τον Γερμανό να θεωρεί πως κάνει απίστευτα πράγματα με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του (είναι μόλις 19 ετών):

Ο Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία
Ο Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία 2022 AP PHOTO/ABBIE PARR

"Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν πως είναι με μία λέξη εξαιρετικός. Φανταστείτε κάποιον να τον δει για πρώτη φορά, πόσο χρόνων θα νομίζει πως είναι;

Ουδείς θα πέσει κοντά, παίζει τόσο ώριμα που θυμίζει 28χρονο. Ήταν έξοχος στο Μουντιάλ και έχει κάνει τόσα πράγματα καλά. Αυτά που κάνει ήδη είναι δύσκολο να τα μάθεις και αυτά που έχει να βελτιωθεί είναι εύκολο να τα μάθει", τόνισε ο Κλοπ για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο των ρεντς, για να προσθέσει:

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για χρήματα όταν μιλάμε για έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Όλοι μπορούν να δουν ότι είναι εκπληκτικός.

Αλήθεια πιστεύω πως πρέπει να του κάνουμε τη χάρη και να μη μιλάμε τόσο για χρήματα. Το λέω από τη μεριά των Άγγλων. Μην βάζετε εμπόδια στην εξέλιξή του".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ