ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα στους παίκτες μου μετά την ήττα με 7-2"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ (Laurence Griffiths/Pool via AP) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα στους παίκτες του μία μέρα μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Άστον Βίλα με 7-2.

Η Λίβερπουλ υπέστη έναν ιστορικό διασυρμό απέναντι στην Άστον Βίλα, από την οποία ηττήθηκε με 7-2. Ο Γιούργκεν Κλοπ με συνέντευξή του στο BBC αποκάλυψε ότι μία μέρα αργότερα έστειλε ένα αρκετά μεγάλο μήνυμα στους παίκτες του εξηγώντας τους τι πήγε στραβά.

"Η νύχτα μετά το παιχνίδι δεν ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σηκώθηκα όμως το πρωί και ήξερα ότι έπρεπε να έχω μιλήσει στα παιδιά, αλλά είχαν φύγει. Τους έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα. Ήταν οι σκέψεις μου για το τι συνέβη. Μετά από αυτό ένιωσα καλύτερα" ανέφερε ο Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι η βαριά αυτή ήττα μπορεί να είναι χρήσιμη, ενώ οι Reds έχουν μεγάλη ευκαιρία να ανακάμψουν απέναντι στην Έβερτον το Σάββατο (17/10).

"Είχαμε χρόνο να το αντιμετωπίσουμε. Το να χάνουμε ένα παιχνίδι είναι το αντίθετο από αυτό που θέλουμε. Η ήττα με 7-2 το κάνει προφανώς χειρότερο, αλλά μπορεί να είναι ίσως χρήσιμο. Έχουμε την ευκαιρία το Σάββατο απέναντι στην Έβερτον. Είναι ενδιαφέρον που θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πετάει" υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ