ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Έρχεται η πιο δύσκολη περίοδος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για την Λίβερπουλ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην ΛΑΣΚ στο "Άνφιλντ" για το Europa League | 30 Νοεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην ΛΑΣΚ στο "Άνφιλντ" για το Europa League | 30 Νοεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να δώσει 8 παιχνίδια μέσα σε μόλις 23 ημέρες και ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλαμβάνεται πλήρως το πόσο δύσκολο έργο έχει η ομάδα του, κάτι που έδειξε ξεκάθαρα με την τοποθέτήση του ενόψει του αγώνα με την Φούλαμ.

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 4-0 της ΛΑΣΚ για την 5η αγωνιστική του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (30/11) και έγραψε ιστορία αφού κέρδισε και στα πρώτα 10 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να γίνει μόλις η δεύτερη αγγλική ομάδα με τέτοιο επίτευγμα μετα από την Γουλβς τη σεζόν 1938-39.

Ωστόσο, τα δύσκολα έρχονται τώρα για τους ρεντς, αφενός γιατί θα δώσουν τρία ματς πρωταθλήματος μέσα σε έξι ημέρες αλλά και γιατί θα πάρουν μέρος σε 8 ματς σε 23 ημέρες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας να αντιμετωπίσουν και προβλήματα απουσιών όπως εκείνες του Άλισον και του Ντιόγκο Ζότα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Απέναντι στην Φούλαμ την Κυριακή θα πρέπει να το κάνουμε δύσκολο για αυτούς. Ο Μάρκο Σίλβα είναι κορυφαίος μάνατζερ, κάνει έξοχη δουλειά σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Είναι μία πραγματικά καλή ομάδα", τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις για το κυριακάτικο ματς στο "Άνφιλντ" ο Γιούργκεν Κλοπ, για να προσθέσει με νόημα:

"Έρχεται για την Λίβερπουλ η πιο δύσκολη περίοδος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να μοιράσουμε το χρόνο σε διαφορετικούς παίκτες. Τους υπολογίζω όλους".

Όσον αφορά στο επικείμενο ντεμπούτο του Κέλεχερ στη φετινή Premier League, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Άλισον που θα μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης, ο Γερμανός προπονητής εξήρε τα προσόντα του 25χρονου Ιρλανδού:

"Τον βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση, είναι εξαιρετικός. Ίσως δεν αναφέρουμε αρκετές φορές το όνομά του. Από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ ο προπονητής τερματοφυλάκων μου είχε πει πως είναι ένα νεαρό παιδί της πόλης που θα πετύχει.

Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Άλισον δεν μας άρεσε αλλά τώρα θα πάρει μερικά ματς ο Κέλεχερ και τον εμπιστεύομαι".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ