ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Είπα στους παίκτες πως αν κάνουμε ανατροπή θα το λέμε στα εγγόνια μας και εγώ θα δω τα δικά μου σε 10 μέρες"

Liverpool's manager Jurgen Klopp during the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday August 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's manager Jurgen Klopp during the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday August 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν τρισευτυχισμένος μετά από από την τεράστια ανατροπή που πέτυχε η Λίβερπουλ των 10 παικτών στην έδρα της Νιούκαστλ στο φινάλε και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε στην κόλαση από το ημίωρο κιόλας της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" αφού έμεινε πίσω στο σκορ στο 25' (Γκόρντον) και με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Φαν Ντάικ με απευθείας κόκκινη, σε φάση που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς κόκκινων), όμως το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στον... παράδεισο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για αυτό φρόντισε ο Ντάργουιν Νούνιες, με τον Ουρουγουανό φορ να μπαίνει αλλαγή στο 77ο λεπτό αντί του Μακάλιστερ (τελευταία αλλαγή για την Λίβερπουλ) και να κάνει αρχικά το 1-1 στο 81', για να ολοκληρώσει την τρελή ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

"Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε γκολ, έπειτα πήραμε κόκκινη κάρτα. Έπειτα παίξαμε καλύτερα. Αυτό που έγινε ήταν πιο δύσκολο και από το ματς με την Μπαρτσελόνα πριν μερικά χρόνια.

Το πιστεύαμε στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια είπαν στους παίκτες μου ότι αν μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή, θα το λέμε στα εγγόνια μας και εγώ θα δω τα δικά μου σε 10 ημέρες οπότε θα τους πω την ιστορία. Θεέ μου, πόσο το απόλαυσα αυτό", τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας για την ασύλληπτη ανατροπή της ομάδας του, για να προσθέσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Με 10 παίκτες, στην ιστορία μου με πάνω από 1.000 ματς δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Νιούκαστλ, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν μία σούπερ εμφάνιση και δύο κορυφαία γκολ".

Ερωτηθείς για την κόκκινη κάρτα στον Φαν Ντάικ, ο Γερμανός προπονητής υποστήριξε πως "δεν υπάρχει ενεργή επαφή από τον Βίρτζιλ" ενώ ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Νούνιες δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είπε:

"Δεν είναι χαρούμενος που δεν παίζει βασικός. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Χρειάζεται να βρούμε μία διάταξη, έπειτα θα δίνουμε ματς κάθε τρεις ημέρες και θα παίζει".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ