ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θα μου εξηγήσετε πώς υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Χέντερσον;"

Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts as Everton's manager Carlo Ancelotti stands in the background during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts as Everton's manager Carlo Ancelotti stands in the background during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) LAURENCE GRIFFITHS/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον και εξέφρασε την απορία του για την απόφαση -μέσω χρήσης VAR- να μη μετρήσει γκολ του Χέντερσον στο φινάλε που θα χάριζε τη νίκη στους ρεντς.

H Λίβερπουλ έμεινε για 23ο σερί ματς αήττητη κόντρα στην Έβερτον (20 στο πλαίσιο της Premier League) από την οποία συμπλήρωσε μάλιστα δέκα ολόκληρα χρόνια χωρίς ήττα (τελευταία επιτυχία των ζαχαρωτών το 2-0 στις 17 Οκτωβρίου 2010), ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες της έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο μετά το ισόπαλο 2-2.

Και αυτό γιατί έφτασαν πιο κοντά στη νίκη έχοντας προηγηθεί δύο φορές στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με το 2-1 μάλιστα από τον Σαλάχ να γίνεται στο 72', ενώ στο φινάλε πέτυχαν γκολ με τον Χέντερσον που θα τους επέτρεπε να αποδράσουν με το τρίποντο από το "Γκούντισον" όμως το είδαν να ακυρώνεται, με τον διαιτητή να δείχνει οφσάιντ του Μανέ μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR.

Μία απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον Γιούργκεν Κλοπ, σε μία ομολογουμένως πολύ δύσκολη φάση για το γυμνό μάτι, με τον Γερμανό να στέκεται στο ακυρωθέν γκολ, στην ανωτερότητα των κόκκινων κατά τη διάρκεια του ματς αλλά και στους τραυματισμούς των Φαν Ντάικ και Τιάγκο από σκληρά μαρκαρίσματα των Πίκφορντ και Ρισάρλιζον αντίστοιχα.

"Κάναμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, ήμασταν ανώτεροι και κυριαρχήσαμε αλλά πήραμε μόνο έναν πόντο. Είδα το ακυρωθέν γκολ στο τέλος και στην εικόνα που είδα, δεν υπήρχε οφσάιντ. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις για να προσθέσει:

"Ο τραυματισμός του Τιάγκο δείχνει άσχημος. Όσο για τον Φαν Ντάικ, θα χρειαστεί να ξαναδώ τη φάση, ο Πίκφορντ τον βρήκε πάντως γεμάτα".

Για να συμπληρώσει ο Γερμανός: "Τα παιδιά είναι εξαιρετικά, είμαι υπερήφανος 100% για την ομάδα που προπονώ. Με την Βίλα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η αντίδραση αλλά παρόλα αυτά είναι μόνο μία ισοπαλία.

Ωστόσο το ματς, η εμφάνιση και η αντίδραση, ήταν καλή. Η Έβερτον είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο αλλά εμείς κυριαρχήσαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ