ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Έχουμε 5 εκατομμύρια λόγους να νικήσουμε την Γιουνάιτεντ, κάνουν πολύ καλύτερη σεζόν από εμάς"

Κλοπ: "Έχουμε 5 εκατομμύρια λόγους να νικήσουμε την Γιουνάιτεντ, κάνουν πολύ καλύτερη σεζόν από εμάς"
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει πολύ καλύτερη σεζόν από την Λίβερπουλ στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στη συμπαγή άμυνά της, τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν άπειρους λόγους για να πάρουν τη νίκη.

Το 2-0 επί της Γουλβς μεσοβδόμαδα με τα γκολ των Φαν Ντάικ και Σαλάχ (από ασίστ Τσιμίκα) έδωσε μία ώθηση στην Λίβερπουλ, ωστόσο αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση της 4ης θέσης στην Premier League, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτήν πέραν της νίκης στο κυριακάτικο ντέρμπι (05/03, 18:30, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό ακριβώς τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, με τον Γερμανό να παραδέχεται πως η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ είναι σε καλύτερη φόρμα από τη δική του αλλά να ξεκαθαρίζει πως οι ρεντς έχουν αμέτρητα κίνητρα να πάρουν το τρίποντο.

"Ναι, η Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει καλά, σπουδαία! Δεν το έχασα αυτό, να τους βλέπω να τα πηγαίνουν καλά. Για 90 λεπτά το ποδόσφαιρο θα είναι το σημαντικότερο πράγμα, το λατρεύω αυτό. Όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί.

Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχουμε 5 εκατομμύρια λόγους για να θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να δώσω συνέντευξη Τύπου μετά και να απαντώ σε ερωτήσεις που είναι για τα σκουπίδια, χρειάζεται να μου κάνουν μία χάρη τα παιδιά.

Δεν θα είναι το πρώτο μας ντέρμπι με αυτούς, η Γιουνάιτεντ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και ξέρουμε πως κάνουν μία πολύ καλύτερη σεζόν από εμάς", ξεκαθάρισε ο Γερμανός προπονητής, για να συμπληρώσει με νόημα: "Όταν χάσαμε από εκείνους στο ματς του πρώτου γύρου, ουδείς ενδιαφέρθηκε για το πώς τα είχαμε πάει πέρυσι.

Κάνουν καλύτερη σεζόν αλλά ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει κάτι για το ματς της Κυριακής. Διαθέτουν εμπειρία, ποιότητα και έναν εξαιρετικό τρόπο για να αμύνονται. Αυτό είναι που κάνει και τη διαφορά για εκείνους. Είναι μία μηχανή αποτελέσματων αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Κληθείς δε να μιλήσει για κάποιον παίκτη των κόκκινων διαβόλων ξεχωριστά, ο Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Μάρκους Ράσφορντ: "Είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να είσαι χαρούμενος για κάτι θετικό της Γιουνάιτεντ όταν είσαι προπονητής της Λίβερπουλ.

Ο Ράσφορντ είναι στη φόρμα της ζωής του. Είναι ήρεμος, έχει ταχύτητα, έχει τα πάντα. Είναι ξεκάθαρο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ομάδα που χτίστηκε για τα επόμενα 20 χρόνια με τους παίκτες που υπέγραψαν, αλλά είναι περισσότερο ομάδα για το τώρα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ