ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δύσκολο τεστ για μας η Τότεναμ, κορυφαίος προπονητής ο Ποστέκογλου"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην ΛΑΣΚ για το Europa League | 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην ΛΑΣΚ για το Europa League | 21 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως το ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ είναι ακόμη ένα δύσκολο τεστ για την Λίβερπουλ μετά από αυτά στις έδρες των Τσέλσι και Νιούκαστλ, ενώ έβγαλε το καπέλο στον ομόλογό του των σπιρουνιών, Άγγελο Ποστέκογλου.

Η Λίβερπουλ έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή Premier League μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, όμως αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής και της Μάντσεστερ Σίτι (μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών, 6 σε ισάριθμα ματς) είναι υποχρεωμένη να φύγει αλώβητη από το Βόρειο Λονδίνο το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκεί την περιμένει η εξίσου δυνατή φέτος Τότεναμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να έχει δημιουργήσει ένα δεμένο και ισχυρό σύνολο παρά την φυγή του Χάρι Κέιν και τον Γιούργκεν Κλοπ να μη διστάζει να το αναγνωρίσει δημόσια μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (29/09).

"Είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ. Δεν έχουμε δώσει μέχρι τώρα κάποιο εύκολο ματς, αυτά με Νιούκαστλ και Τσέλσι εκτός έδρας ήταν δύσκολα. Η Τότεναμ τα πάει επίσης καλά και ο Άγγελος (σ.σ. Ποστέκογλου) φαίνεται πως ανήκει στους κορυφαίους.

Ανυπομονώ να τον συναντήσω. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όλοι, βλέποντας πώς έπαιζε η Τσέλσι, κατάλαβαν πόσο καλός προπονητής είναι. Νομίζω πως η Τότεναμ καιγόταν να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και σε μία χρονιά που ο Κέιν αφήνει το σύλλογο, εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά.

Είναι μία ομάδα που σε συναρπάζει όταν την βλέπεις και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι ένα πραγματικό τεστ και για τις δύο ομάδες", τόνισε ο αρχικά ο Γερμανός, για να συνεχίσει: "Η Τότεναμ δεν παίζει καθόλου στην Ευρώπη φέτος, ούτε η Τσέλσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι δύο ομάδες παγκόσμιας κλάσης που έχουν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους και αυτό είναι τεράστιο αβαντάζ για αυτές. Οπότε το να βγούμε στο Champions League είναι τεράστιο έργο φέτος επειδή υπάρχουν αυτά τα τεράστια και ξεκούραστα θηρία

Και οι δύο ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο και αυτά είναι καλά νέα επειδή τα τελευταία χρόνια όταν έπαιζες με την Τότεναμ, είχες απέναντί σου μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει στο μυαλό της την κατοχή μπάλας και το πώς θα δημιουργήσει.

Ξέρω πως ο Ποστέκογλου είναι κορυφαίος προπονητής και θα έχουν ξοδέψει αρκετό χρόνο για να μας προκαλέσει προβλήματα. Ελπίζουμε να είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι για αυτό".

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Κλοπ εξέφρασε την πίστη του πως ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα είναι απολύτως έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του ενώ ερωτηθείς για το deal που πέτυχε η FSG, να πουλήσει ένα ποσοστό μετοχών της έναντι ενός τεράστιου αντιτίμου, είπε:

"Εάν έρθει κάποιος και μας βοηθήσει, αυτό είναι σίγουρα καλά. Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε να έχουμε ένα μπάτζετ 200 εκατομμυρίων λιρών για να ξοδέψουμε στην ομάδα. Το σίγουρο είναι πως τα χρήματα που θα μπουν, θα χρησιμοποιούν καλά".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ