ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν ξέρω κάποια καλύτερη ομάδα από την Σίτι για να είμαι ειλικρινής"

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η κόντρα των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα είναι σκληρή και στη φετινή Premier League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μη διστάζει πάντως να αποθεώσει το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του ντέρμπι των κόκκινων με την Έβερτον.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League (24/2, 18:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), σε ένα ματς που ξέρει ότι η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να ελπίζει για τον τίτλο, ειδικά σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι επικρατήσει το Μεγάλο Σάββατο επί της Γουότφορντ και αποσταστεί τέσσερις πόντους στη μάχη της κορυφής.

Λίγο πριν από αυτό το σετ παιχνιδιών, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε την Λίβερπουλ κάνοντας λόγο για μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε την ασίστ του Καταλανού για να σκοράρει, υποστηρίζοντας πως από όσα γνωρίζει για το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από την Σίτι.

"Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Πεπ! Με όλα τα πράγματα που γνωρίζω σήμερα για το ποδόσφαιρο, μπορώ να πω ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω καλύτερη από εκείνη για να είμαι ειλικρινής.

Για να είμαι ειλικρινής είναι μία από τις καλύτερες στην ιστορία αν δεν είναι η κορυφαία. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με κάποια πριν από 20 με 30 χρόνια.

Και ναι, είναι προφανές πως δεν απέχουμε πολύ αφού και οι παίκτες μου είναι πραγματικά καλοί. Το πόσο καλοί είμαστε όμως αυτό θα κριθεί αργότερα στη ζωή μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός για την κόντρα των πολιτών με τους ρεντς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ