ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το Champions League, αλλά παραμένουμε ελκυστικός προορισμός για παίκτες"

Κλοπ: "Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το Champions League, αλλά παραμένουμε ελκυστικός προορισμός για παίκτες"
PRINT SCREEN

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Λίβερπουλ έχει κάνει μία γενικά άσχημη σεζόν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμα και χωρίς την παρουσία της στο Champions League τη νέα σεζόν, συνιστά έναν ελκυστικό προορισμό για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Έχοντας τερματίσει την περασμένη σεζόν έναν πόντο πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι αλλά και με δύο τίτλους στην τροπαιοθήκη της (FA Cup, League Cup) και παρουσία στον τελικό του Champions League, η Λίβερπουλ έβαλε δικαιωματικά ψηλά τον πήχη και φέτος, όμως πέρασε από... κάτω.

Τα αποτελέσματα το μαρτυρούν, με τους κόκκινους όχι μόνο να χάνουν από νωρίς το τρένο του τίτλου αλλά και να κυνηγούν ασθμαίνοντας αυτό της πρώτης τετράδας, την ώρα που γνώρισαν αποκλεισμούς τόσο στην Ευρώπη όσο και στα εγχώρια Κύπελλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τώρα, είναι στην 5η θέση και με τις έξι διαδοχικές νίκες έχουν ξαναμπεί στο κόλπο της πρώτης τετράδας εκμεταλλευόμενοι τις πρόσφατες γκέλες των Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να σπεύδει ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως ακόμα και αν μείνουν εκτός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα ενισχυθούν το καλοκαίρι.

"Όταν μιλω σε έναν παίκτη, όταν μου επιτρέπεται, μπορείς να συνειδητοποιήσεις αν ενδιαφέρεται. Ξέρουν πως δεν είμαστε 100% στο Champions League. Ναι μεν δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε αυτό, όμως όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια.

Η Λίβερπουλ είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιρικός σύλλογος. Εξακολουθούμε να είμαστε Λίβερπουλ και είμαστε πολύ ελκυστικοί για πολλούς παίκτες. Φυσικά και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα όταν δεν έχουμε το Champions League αλλά δεν με απασχολεί αυτό", τόνισε ο προπονητής των ρεντς στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, για να προσθέσει:

"Πριν από λίγες εβδομάδες το Champions League ήταν πολύ μακριά για εμάς αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά. Εάν η Νιούκαστλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερματίσουν ψηλότερα από εμάς, το αξίζουν. Εμείς κάναμε μία κακή σεζόν και πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα, συμφωνούν".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ