ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν έχουμε καμία ελπίδα για το Champions League της νέας χρονιάς"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι η Λίβερπουλ δεν έχει ελπίδα να εξασφαλίσει μια θέση στην τελική τετράδα της Premier League και κατ' επέκταση στους ομίλους του Champions League της νέας περιόδου.

Η Λίβερπουλ ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League και κυνηγά τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο να τερματίσει στην τελική τετράδα και να "προκριθεί" στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ωστόσο μένουν ελάχιστες αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Οι "reds" έχουν 59 βαθμούς σε 34 αγώνες, ενώ οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν 63 παιχνίδι λιγότερο. Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι η ομάδα του δεν έχει πιθανότητες για να καταφέρει την ανατροπή, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπρέντφορντ.

"Άλλες ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλύτερες θέσεις κι εφόσον κερδίζουν τα παιχνίδια τους δεν έχουμε καμία πιθανότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Πρέπει να κρατήσουμε τις ομάδες πίσω μας. Έχουμε 59 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ έχει 63, έτσι μπορούμε να πάρουμε 71 πόντους ως το τέλος της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται 8 βαθμούς στα 5 παιχνίδια που έχει, οπότε νομίζω ότι θα τα καταφέρει.

Έχουμε αρκετά να κάνουμε πρώτη με τη δική μας ομάδα. Αύριο, το ματς με τη Μπρέντφορντ είναι δύσκολο. Μπορούμε να ελέγξουμε θεωρητικά ολόκληρο το παιχνίδι και να μας… σκοτώσει μία στατική φάση".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ