ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ανυπομονούμε για τα ματς με τη Ρεάλ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ - Λιντς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ - Λιντς © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι ανυπομονεί για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η κλήρωση των "16" του Champions League έδωσε κάτι ξεχωριστό για να περιμένουν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση των "16" του Champions League η οποία έφερε αντιμέτωπη τη Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι ανυπομονεί για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το απόλυτο ρεκόρ σε κατακτήσεις, αλλά οι "reds" έχουν σαν όπλο τους το Άνφιλντ σε αυτή τη μάχη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι απέχουν λίγοι μήνες γι αυτά τα παιχνίδια, οπότε αυτές οι μονομαχίες θα αργήσουν να έρθουν στο επίκεντρο.

"Ξέρω ότι έχουμε παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μερικούς πρόσφατους τελικούς, αλλά δεν είναι τόσο συχνά που οι δύο σύλλογοι συναντιούνται σε διπλούς αγώνες, οπότε τώρα ανυπομονούμε γι' αυτό. Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ρεάλ είναι το καλύτερο (σ.σ. σε κατακτήσεις Champions League). Το ξέρουμε αυτό.

Αλλά ξέρουμε επίσης ότι και το δικό μας δεν είναι πολύ κακό. Επιπλέον, ξέρουμε ότι έχουμε το Άνφιλντ και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό.

Τα παιχνίδια απέχουν ακόμη λίγους μήνες, αλλά δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να σκεφτείς πώς θα είναι η ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια. Υπάρχει βέβαια, πολύ ποδόσφαιρο που πρέπει να παιχτεί πριν από αυτό, οπότε θα επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι όπως έρχεται, αλλά ναι, αυτή η κλήρωση μας έδωσε κάτι ξεχωριστό να περιμένουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ