ΠΑΟΚ

Κλήρωση Conference League: Ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη στους "16"

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η Γάνδη είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των 16 του Conference League όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε την Παρασκευή (25/2) στην Νιόν της Ελβετίας. Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια που θα διεκδικήσουν πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των 16 καλύτερων ομάδων του Europa Conference League μετά από τη σπουδαία πρόκριση που πήρε το βράδυ της Πέμπτης (24/2) στο γήπεδο της Τούμπας, απέναντι στην Μίντιλαντ στη διαδικασία των πέναλτι, και από το μεσημέρι της Παρασκευής (25/2) μπορεί να κάνει όνειρα για συνέχεια του ταξιδιού του ακόμα παραπέρα.

Και αυτό γιατί στην κλήρωση που έγινε στην Νιόν της Ελβετία απέφυγε τόσο το βαρύ όνομα του τουρνουά, την Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και τις εκπροσώπους της Eredivisie, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ, με τον Δικέφαλο να βρίσκει απέναντί του την βελγική Γάνδη, που μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια και να πάρει το εισιτήριο για τους 8 με δύο καλά παιχνίδια από την πλευρά του.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λέστερ - Ρεν και Φίτεσε - Ρόμα, με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη φάση των ομίλων και πέταξε εκτός συνέχειας την Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη στα play offs, να αντιμετωπίζει την Άλκμααρ.

Τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των 16 του Europa Conference League:

1. Μαρσέιγ - Βασιλεία

2. Λέστερ - Ρεν

3. ΠΑΟΚ - Γάνδη

4. Φίτεσε - Ρόμα

5. Αϊντχόφεν - Κοπεγχάγη

6. Σλάβια Πράγας - ΛΑΣΚ

7. Μπόντο Γκλιμτ - Άλκμααρ

8. Παρτίζαν - Φέγενορντ

* Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου με γηπεδούχες τις ομάδες που αναγράφονται πρώτες ενώ οι ρεβάνς θα λάβουν χώρα στις 17 του ίδιου μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ