PREMIER LEAGUE

Κλάτενμπεργκ: "Έμεινα έκπληκτος που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Χάντσον - Οντόι"

Κλάτενμπεργκ: "Έμεινα έκπληκτος που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Χάντσον - Οντόι"

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και παλαίμαχος Άγγλος ρέφερι, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έμεινε έκπληκτος με την απόφαση να μη δοθεί πέναλτι στο χέρι του Χάντσον-Οντόι στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 0-0 έμειναν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για την φάση του 15ο λεπτού, όταν ο Χάντσον-Οντόι βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, αλλά ο Στιούαρτ Άτγουελ δεν έδωσε πέναλτι, αν και είδε τη φάση στο μόνιτορ του VAR.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, σχολίασε στη Daily Mail την διαιτησία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως "έμεινα έκπληκτος με την απόφαση. Πώς γίνεται να μην έδωσε πέναλτι, αν εξέτασε την φάση στο μόνιτορ; Είναι μυστήριο".

Αυτό είναι το πρόβλημα με το VAR. Αν και ο ένας διαιτητής παρακολουθεί τη φάση πολλές φορές από διάφορες οπτικές γωνίες, ένας άλλος διαιτητής θα έχει διαφορετική άποψη. Ο Κρις Κάβανα πίστευε ότι ο Άτγουελ είχε χάσει το πέναλτι, του έδωσε την ευκαιρία να εξετάσει τη φάση, αλλά ακόμα και τότε δεν το καταλόγισε".

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ