ΒΕΛΓΙΟ

Κλαμπ Μπριζ - Άντβερπ 3-0: Τρίποντο με Ζινκερνάγκελ πριν από την Τούμπα

Besiktas' Tayfur Bingol, right, vies for a high ball with Brugge's Philip Zinckernagel during the Europa Conference League group D soccer match between Besiktas and Club Brugge at Besiktas park stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Nov. 30, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Ζίνκερναγκελ @ 2023 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε την Αντβέρπ 3-0 στην έδρα της και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Σκόραρε και ο Ζινκερνάγκελ.

Η Κλαμπ Μπριζ συνέχισε το νικηφόρο σερί της, καθώς μετά τις νίκες με Άντερλεχτ και ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Αντβέρπ, την τελευταία της υποχρέωση πριν από την Τούμπα.

Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ με τον Ονιεντίκα στο 44ο λεπτό και ο Σκόρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 60ο λεπτό Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Η Μπριζ με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 33 και την τρίτη θέση των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος, πίσω από Άντερλεχτ και Ουνιόν Σεν - Ζιλουάζ.

Σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Χάγιεν έκανε τρεις αλλαγές, χρησιμοποιώντας και τους τρεις παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς της Τούμπας (Ντε Κάιπερ, Τιάγκο και Μέχελε)

Η ενδεκάδα της Μπριζ: Τζάκερς, Ντε Κάιπερ (89' Σάμπε), Μέχελε, Μέιερ, Βέτλεσεν (69' Μπαλάντα), Ονιεντίκα, Βανάκεν, Σκόρας (68' Γιούγκτλα), Νούσα (80' Ζινκερνάγκελ), Τιάγκο

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ