ΤΟΥΡΚΙΑ

Κίτσιου: Κοντά στην επιστροφή του στην Ανκαραγκουτσού

Ο Στέλιος Κίτσιου
Ο Στέλιος Κίτσιου PRINT SCREEN

Ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε ελεύθερος από την Γκαζιάντεπ μετά από την αποχώρησή της από το τουρκικό πρωτάθλημα λόγω του φονικού σεισμού στη γειτονική χώρα, και είναι πολύ κοντά στο να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού.

Ο φονικός σεισμός που έπληξε την Τουρκία και την Συρία άφησε πίσω του δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και συνάμα έπληξε και το ποδόσφαιρο στη Τουρκία, με τις Γκαζιάντεπ και Χατάισπορ να ανακοινώνουν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό άφησε αρκετούς παίκτες στον "αέρα" μεταξύ των οποίων και ο Στέλιος Κίτσιου ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Γκαζιάντεπ, με την τουρκική ομοσπονδία να δίνει διορία στους παίκτες των δύο αυτών ομάδων μέχρι την Κυριακή (05/03) για να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη και τον Έλληνα μπακ να φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ανκαραγκουτσού.

Αυτό αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ μέσα από ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ του Σαββάτου, με τον 29χρονο δεξιό μπακ να είναι έτσι πολύ κοντά στο να επιστρέψει σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού από το 2009 μέχρι το 2021 και μετρώντας 61 συμμετοχές και 3 γκολ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ