ΑΡΗΣ

"Κίτρινος" ο Ρομπέρτο Μπατιόν

"Κίτρινος" ο Ρομπέρτο Μπατιόν
New Image

Τον 26χρονο μέσο της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Ρομπέρτο Μπατιόν, απέκτησαν οι "κίτρινοι"

Ο Ρομπέρτο Μιγκέλ Μπατιόν είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την οποία φέτος έχει 27 συμμετοχές και 4 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κλαμπ Ατλέτικο Ουνιόν με την οποία είχε 84 συμμετοχές και 4 γκολ.
Προχωρά του Λέμπο


Ο διεθνής Ουρουγουανός Αλεχάνδρο Ντάνιελ Λέμπο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στα υπόψη του Άρη με την περίπτωσή του να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο 30χρονος στόπερ έχει ύψος 1.91μ. και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου στην κατοχή του που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός ανήκει στην Ντανούμπιο.

Ο Λέμπο είχε αγωνιστεί στην Ισπανία και την Μπέτις από την περίοδο 2003-2007 μετρώντας 75 συμμετοχές με 3 γκολ. Ακόμα έχει αγωνιστεί στις Πάρμα, Νασιονάλ, Μπέλα Βίστα ενώ έχει φορέσει 44 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης έχοντας πετύχει 4 τέρματα.

Έφθασε ο Βλόνταρτσικ


Με μισή ώρα καθυστέρηση έφθασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης ο Πιότρ Βλόνταρτσικ όπου έτυχε υποδοχής από φιλάθλους του Άρη. Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο οποίος κατά την άφιξή του δήλωσε:

"Αύριο θα υπογράψω το συμβόλαιό συνεργασίας μου. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω ότι ο προπονητής του Άρη (σ.σ. Ντούσαν Μπάγεβιτς) είναι πετυχημένος και ότι η ομάδα διαθέτει έναν καλό Ισπανό επιθετικό (σ.σ. Σέρχιο Κόκε)".

Τα φιλικά στην Αυστρία


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που θα δοθούν επί αυστριακού εδάφους κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ.

20 Ιουλίου Άρης-Σλόβαν Λίμπερετς



Ώρα έναρξης: 18:30 τοπική. Γήπεδο: Hall in Tirol, στο Τιρόλο πόλη 12.000 κατοίκων, που απέχει δέκα χιλιόμετρα από το Ίνσμπρουκ και 33 χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ. Η Σλόβαν Λίμπερετς τερμάτισε στην έκτη θέση της Λίγκας της Τσεχίας.

24 Ιουλίου Άρης–Βέρντερ Βρέμης



Ώρα έναρξης: 18:30 τοπική. Γήπεδο Schruns Vorarlberg 130 χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ. Η Βέρντερ κατετάγη δεύτερη στη Μπουντσελίγκα πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και θα αγωνιστεί στο Champions League.

28 Ιουλίου Άρης–Γκρόιτερ Φιρτ



Ώρα έναρξης στις 18:30 σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Η Γκρόιτερ Φιρτ αγωνίζεται στην Zweite Liga, όπου κατετάγη φέτος στην έκτη θέση. Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις και για ένα τέταρτο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ