ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κιτοκό στο Sport24.gr: "Με έχει επηρεάσει αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες"

Κιτοκό στο Sport24.gr: "Με έχει επηρεάσει αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ρίτσι Κιτοκό, μίλησε στο Sport24.gr για την τρομοκρατική επίθεση που έγινε το πρωί της Τρίτης (22/3) στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως δεν έχει καταφέρει ακόμη να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του στο Βέλγιο.

Το σοκ από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε το πρωί της Τρίτης (22/3) στις Βρυξέλλες είναι τεράστιο κι αφορά κυρίως αυτούς που ζουν ή έχουν συγγενείς τους στο Βέλγιο. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ρίτσι Κιτοκό, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας τους τελευταίους μήνες, αλλά το μυαλό του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη χώρα του, που έχει δεχθεί ένα πολύ σοβαρό "χτύπημα" αυτή την ώρα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε μαζί του, με τον 27χρονο παίκτη να επισημαίνει πως " με έχει επηρεάσει πολύ αυτό που έχει γίνει. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω ακόμη με τους συγγενείς μου. Είμαι πολύ λυπημένος. Εύχομαι να μην αυξηθεί άλλο ο αριθμός των νεκρών.

Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη. Μόνο αυτό. Δεν ξέρω τι να πω. Ο Βέλγος αισθάνεται πολύ φόβο, πολλή ανασφάλεια και μεγάλη λύπη. Το γεγονός ότι δεν ξέρουμε ακόμα τον τελικό αριθμό των νεκρών, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο πανικό στη χώρα".

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ