ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Κισσαμικός: "ΝΤΡΟΠΗ είναι η διαστρέβλωση των γεγονότων"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κισσαμικού στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα των Χανίων έκανε λόγο για διαστρέβλωση γεγονότων, ενώ εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Απάντησε η πλευρά του Κισσαμικού στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας σχετικά με το γκολ που του χάρισε τη νίκη. Η ομάδα των Χανίων έκανε λόγο για διαστρέβλωση γεγονότων, ενώ εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή την ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για το μεταξύ μας παιχνίδι θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι «ΝΤΡΟΠΗ» δεν είναι το γκολ που πετυχαίνει η ομάδα μας, ΝΤΡΟΠΗ είναι η διαστρέβλωση των γεγονότων και τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου από άτομα που περιφέρονταν εκεί ως παράγοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας και δεν σταμάτησαν να βρίζουν τον προπονητή της ομάδας μας μέχρι το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά την ανάλυση της “επίμαχης” φάσης από την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη δημοσίευση του σχετικού αποσπάσματος γιατί μπορεί ο καθένας να δει ότι αυτή ξεκινάει από επικίνδυνο παίξιμο με τα δύο πόδια του Τσιλούλη στον Μάντζη (ο Μάντζης και όχι ο Γκούμας είναι κύριοι στη φάση) και αφού δεν δίνεται φάουλ υπέρ της ομάδας μας συνεχίζεται με τη διεκδίκηση της μπάλας στον χώρο του κέντρου, όπου καθαρά την αποσπά ο Μαρτίνεθ από τον αντίπαλο παίκτη -που ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ την μπάλα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ- και τροφοδοτεί τον Θέο, που πέτυχε το γκολ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης συμμετέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο παιχνίδι, εκτός από τον Κισκαμπάνη, που ούτως ή άλλως είναι εκτός της φάσης.

Από εκείνο το σημείο και μετά η συμπεριφορά του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παναγιωτόπουλου και των βοηθών του κ.κ Κολοσιώνη και Δόσκορη ήταν απερίγραπτη! Νόμιζε κανείς πως μόνο κιτρινόμαυρες φανέλες υπήρχαν στο γήπεδο! Η αρνητική τους διαιτησία σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο καθιστά ένα παραπάνω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΑΞΙΑ τη νίκη της ομάδας μας.

Σε σχέση με τις δηλώσεις του προπονητή της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Γιάννη Μάγγου είναι καλό να μάθει να αποδέχεται την ήττα της ομάδας του, ειδικότερα σε ένα παιχνίδι που είχε ευνοϊκότατη διαιτησία και του συνιστούμε να αφήσει κατά μέρους τα «ανέντιμα» γκολ και τα διδάγματα περί αντρισμού και συναδελφικότητας. Την παλικαριά, τον αντρισμό και την πραγματική φιλία θα τη διαπιστώσει όταν θα έρθει και τον φιλοξενήσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Κρήτη.

Τέλος, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήνει αιχμές για το ήθος της ομάδας μας, το οποίο έχει δείξει ότι διαθέτει και με το παραπάνω στα χρόνια της παρουσίας της στις εθνικές κατηγορίες.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!".

TAGS ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ