Κυριακόπουλος: “Δεχθήκαμε μία ψυχρολουσία κόντρα στη ροή του ματς, εκεί κρίθηκε η πρόκριση”

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σχολίασε το τελικό αποτέλεσμα από το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς, με τον Έλληνα μπακ να τονίζει πως το γκολ που πέτυχαν οι Σκωτσέζοι κόντρα στη ροή του αγώνα, επηρέασε την ομάδα του, στερώντας της ουσιαστικά την πρόκριση.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρέιντζερς. Οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν σε 1-1 και έστειλαν το Τριφύλλι στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Κυριακόπουλος προχώρησε δε δηλώσεις, αναφέροντας πως το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκαν οι Πράσινοι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
“Όπως και στον πρώτο αγώνα, κάναμε μεγάλη εμφάνιση. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα στο δεύτερο, σκοράραμε, αλλά η ομάδα ενθουσιάστηκε, δεν ψάξαμε με καθαρό μυαλό το δεύτερο γκολ και δεχθήκαμε μία ψυχρολουσία, κόντρα στη ροή του ματς. Εκεί κρίθηκε η πρόκριση.
Μας πήρε από κάτω, το παλέψαμε, αλλά επηρεάστηκε ψυχολογικά η ομάδα. Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός και είμαστε λυπημένοι που δεν του δώσαμε χαρά. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο στην επόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.
Είμαστε έτοιμοι, αλλά έλειψε το γκολ κόντρα στη Ρέιντζερς. Πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα, δεν ξέρω ποιος θα βάλει το γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και να σκοράρουμε”.