Κύπρος: Υποψήφιος βουλευτής εισέβαλε στο γήπεδο και έδωσε γροθιά στον βοηθό διαιτητή

Ένα πολύ άσχημο σκηνικό έλαβε χώρα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Κύπρο, με υποψήφιο βουλευτή να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να γρονθοκοπεί τον βοηθό διαιτητή.
Απίστευτο αλλά δυστυχώς αληθινό. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ροτσίδης Μάμμαρι – ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς, που ήταν στο πλαίσιο ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Κύπρο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στο Νησί της Αφροτίδης για λανθασμένους λόγους, με 38χρονο υποψήφιο βουλευτή να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να γρονθοκοπεί τον έναν εκ των δύο βοηθών διαιτητή.
“Αν οποιοσδήποτε αποδειχθεί ότι δεν σέβεται τις αρχές της δικαιοσύνης, του δικαίου και των θεσμών, δεν θα έχει θέση ανάμεσά μας”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Κυνηγών, με το οποίο ήταν υποψήφιος -στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές- ο… εισβολέας, με τα ρεπορτάζ από την Κύπρο να αναφέρουν πως ο δράστης τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.