ΓΑΛΛΙΑ

Κύπελλο Γαλλίας: Μαρσέιγ και Ρεμς πήραν με τριάρες τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά

Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους @2025 AP Images

Μαρσέιγ και Ρεμς μοίρασαν τριάρες σε Ρεν και Λε Μαν και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Κάτοχο βρήκαν τα δύο από τα οκτώ εισιτήρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας.

Η Ρεμς άνοιξε τον… χορό των τριάρων κόντρα στη Λε Μαν (3-0), με τη Μαρσέιγ να παίρνει αργότερα τη σκυτάλη αποκλείοντας με το ίδιο σκορ τη Ρεν.

Ο Λεόνι σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα της Ρεμς στο 38′ και στο 71′, ενώ ο Μπενχατάμπ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 84′.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Βελοντρόμ, ο Γκουρί άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με προβολή μετά από πάσα του Γουεά, για να συνεχίσει το σόου του ο Γκρίνγουντ.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός ανέβασε τον δείκτη στο 2-0 στο 46′ με πλασέ μετά από ασίστ του Γκουιρί, ενώ στο 83′ ο Γκρίνγουντ από σκόρερ έγινε δημιουργός δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ομπαμεγιάνγκ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της φάσης των 16

  • Ρεμς – Λε Μαν 3-0
  • Μαρσέιγ – Ρεν 3-0
  • 04/02 21:30 Λοριάν – Παρί FC
  • 04/02 21:30 Νις – Μονπελιέ
  • 04/02 21:30 Λιόν – Λαβάλ
  • 04/02 21:30 Τουλούζ – Αμιέν
  • 04/02 22:00 Τρουά – Λανς
  • 05/02 22:00 Στρασβούργο – Μονακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ