Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Τι αλλάζει από τη νέα χρονιά

Διαβάστε ποιες αλλαγές ψηφίστηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson της επόμενης περιόδου.
Την Τρίτη (6/2) συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μεταξύ άλλων υπήρξε ψηφοφορία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Συγκεκριμένα, στη League Phase θα συμμετάσχουν 16 αντί 20 ομάδες. Διατηρούνται οι 4 αγωνιστικές, αλλά όλες οι ομάδες θα κληρωθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα από το γκρουπ δυναμικότητάς τους.
Πλέον θα είναι υποχρεωτική συμμετοχή δύο (αντί ενός) νέων παικτών στην 11άδα (γεννημένοι από το 2004).
Τέλος, οι παίκτες που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες στην ημιτελική φάση, δεν θα χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό. Φυσικά, αναμένεται η προκήρυξη, ώστε να ενσωματωθούν αυτές οι αλλαγές.