Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από την Original

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης προχώρησε ηOriginal21, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρούχα για όλους τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, ώστε να τους τα προσφέρουν αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Τα αγαθά θα συγκεντρώνονται στα στεγασμένα club τηςOriginalστην Αθήνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τηςOriginal: “Σ ε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για όλους μας, ο δρόμος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς είναι μονόδρομος. Ταυτόχρονα είναι μια απάντηση στην αδιαφορία του κράτους και στην εξαθλίωση της κοινωνίας που αυτό έχει δημιουργήσει.
Η ORIGINAL 21 μέσω των στεγασμένων club της στην Αττική συλλέγει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό, ιματισμό για τις κρύες μέρες του χειμώνα και βρεφικά είδη τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες, άστεγους συνανθρώπους μας, απόκληρους και αποκλεισμένους.
Καλούμε όλους τους ενωσίτες να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας και να δείξουν έμπρακτα ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ“.