PREMIER LEAGUE

Κιν: "Η Λίβερπουλ αμυνόταν κόντρα στην Άρσεναλ σαν ομάδα παμπ"

Κιν: "Η Λίβερπουλ αμυνόταν κόντρα στην Άρσεναλ σαν ομάδα παμπ"
PRINT SCREEN

Ο Ρόι Κιν ήταν επικριτικός απέναντι στην Λίβερπουλ για τον τρόπο που έπαιξε άμυνα στην ήττα της με 3-1 από την Άρσεναλ, με τα περισσότερα φαρμακερά βέλη του να εξαπολύονται κατά του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Η Λίβερπουλ γνώρισε το βράδυ της Κυριακής μόλις τη δεύτερη ήττα της στη φετινή Premier League σε σύνολο 23 αγωνιστικών, όμως το 1-3 από την Άρσεναλ πλήγωσε τους ρεντς, αφού απειλεί να τους γκρεμίσει από την κορυφή αν η Μάντσεστερ Σίτι πάρει τις νίκες στα δύο ματς που "χρωστάει".

Το γεγονός δε πως το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων (και πλέον καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς) είχε την προσωπική υπογραφή των Φαν Ντάικ και Άλισον (μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και επέτρεψαν στον Μαρτινέλι να σκοράρει σε κενή εστία) τούς έβαλε στο στόχαστρο της κριτικής στο φινάλε της αναμέτρησης.

"Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κακή ήταν η Λίβερπουλ, όσον αφορά στην ένταση που έβγαλαν οι παίκτες της από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, είτε είχαν τη μπάλα είτε όχι.

Δίνουμε τα εύσημα στην Άρσεναλ για την εμφάνισή της. Αμυντικά η Λίβερπουλ, με τον τρόπο που δέχτηκε τα γκολ, έμοιαζε με ομάδα παμπ", τόνισε ο Ρόι Κιν, με τον παλαίμαχο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή, να επιρρίπτει κατόπιν βαριές ευθύνες στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ:

"Τον κατηγορώ και για τα τρία γκολ. Προφανώς και έχει το δικαίωμα να κάνει ένα κακό παιχνίδι, όμως το να δίνεις τρία τέτοια γκολ σε ένα τόσο σημαντικό ματς, ξέρεις ότι θα τους πονέσει στο τέλος της σεζόν".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ