ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά χάνει τον Μποτία για περίπου δύο μήνες

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography KIFISIA FC / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σε επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/02) ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος στο ματς της Κηφισιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης. Το διάστημα απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Βορείων Προαστίων υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Η Κηφισιά κατάφερε να αποσπάσει μια σημαντική ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Stoiximan Super League, με τον Αλμπέρτο Μποτία, ωστόσο, να είναι ο μεγάλος άτυχος του αγώνα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ομάδας των Βορείων Προαστίων τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του χέρι μετά από σύγκρουση με τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον 35χρονο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Το πρωί της Δευτέρας (26/02) ο Μποτία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος της αριστερής ωλένης, με τον προσδοκώμενο χρόνο αποκατάστασης να υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Παράλληλα, ο Λούκα Τσάπαν, που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να βγουν σύντομα. Το πρόβλημα του Κροάτη στόπερ εντοπίζεται στον δεξιό δικέφαλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Κηφισιάς:

Το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στον Αλμπέρτο Μποτία έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ