Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Πόμπο για την ανανέωση του συμβολαίου του

Η Κηφισιά έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Χόρχε Πόμπο, για την ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.
Σε μία κίνηση μεγάλης σημασίας προχώρησε η Κηφισιά. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδωσε τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου ενός εκ των κομβικότερων ποδοσφαιριστών της σεζόν, του Χόρχε Πόμπο.
Οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία, με τον Πόμπο να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της Κηφισιάς.
Κάπως έτσι, ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, έκλεισε ένα από τα πιο σημαντικά “μέτωπα” στα συμβόλαια που έληγαν τη φετινή χρονιά. Θυμίζουμε πως η Κηφισιά την Πέμπτη (18/6) ανακοίνωσε και την πώληση του Αμανί στην Σερκλ Μπριζ.
Ο Πόμπο ανήκει στην Κηφισιά από το Φθινόπωρο του 2024. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις εμφανίσεις του και σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε πετύχει δέκα γκολ.