ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Πολλά τα προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού

Κηφισιά: Πολλά τα προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Πολλά τα προβλήματα για την Κηφισιά εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική, καθώς ο Ντέιβιντ Νίλσεν δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά ποδοσφαιριστές.

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές είναι η αποστολή της Κηφισιάς για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (14/1, 17:00, Cosmote Sport 1HD, Match Center στο SPORT24), για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ντέβιντ Νίλσεν δεν μπορεί να υπολογίζει σε Αλμπέρτο Μποτία (τιμωρημένος), Ανδρέα Τεττέι (τιμωρημένος), Λοΐκ Λαντρ (τιμωρημένος), Πάνο Πρίτσα (τραυματίας), Μοργκάν Σναϊντερλάν (τραυματίας), Λούκα Τσάπαν (τραυματίας) και Αντώνη Παπασάββα (τραυματίας).

Αντίθετα, στην αποστολή των νεοφώτιστων επέστρεψε -για πρώτη φορά μετά από το μπρέικ των γιορτών- ο Σωτήρης Νίνης, ενώ σε αυτή βρίσκεται επίσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς.

Δεδομένων των προβλημάτων, ο Ντέιβιντ Νίλσεν έχει μόλις δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς (Νίκος Βαφέας, Βασίλης Σπίνος) για τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Σωτήρης Νίνης, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ