ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά, μεταγραφές: Ο Πάτρικ Μίγιτς ανακοινώθηκε από την ομάδα των Βορείων Προαστίων

KIFISIA FC/PRINTSCREEN

Την απόκτηση του Πάτρικ Μίγιτς ανακοίνωσε η Κηφισιά, με τον 27χρονο επιθετικό να υπογράφει ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Χάρτμπεργκ.

Τη φανέλα της Κηφισιάς θα φοράει πλέον ο Κροάτης επιθετικός Πάτρικ Μίγιτς, καθώς η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/01) την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Χάρτμπεργκ μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος φορ κατέγραψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο 23 γκολ και 9 ασίστ σε 54 συμμετοχές με την αυστριακή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς

“Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Patrik Mijic, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο Patrik Mijic αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού -με οψιόν αγοράς- από την TSV Hartberg και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 1998 στο Slavonski Brod της Κροατίας, ο Patrick Mijic ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Zeljeznicar SB. Ακολούθως αγωνίστηκε σε NK Oriolik, NK Omladinac GV και Medjimurje, πριν ενταχθεί στην GNK Dinamo Zagreb.

Το 2021 πήρε μεταγραφή για την NK Sesvete.

Η FC Dornbirn της Ελβετίας αποτέλεσε, εν συνεχεία, τον πρώτο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Κροατία, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ σε 14 συμμετοχές. Εκεί έμεινε για έξι μήνες, πριν φορέσει τη φανέλα της SV Horn, με την οποία είχε μια γεμάτη σεζόν (2022/23) με απολογισμό τα 8 γκολ σε 29 αγώνες.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε έφεραν τη μεταγραφή στην FC ViOn Zlate Moravce-Vrable της Σλοβενίας, όπου αγωνίστηκε για έξι μήνες.

Το β’ μισό του 2023/24 τον βρήκε στην NK Rogaska, στην οποία ήταν εξαιρετικός, όπως καταδεικνύουν τα 14 γκολ που σημείωσε σε 21 αγώνες.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φόρεσε τη φανέλα της TSV Hartberg, με την οποία είχε συνολικά 23 γκολ και 9 ασίστ σε 54 συμμετοχές.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ