ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά μεταγραφές: Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με Λοΐκ Λαντρ

Κηφισιά μεταγραφές: Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με Λοΐκ Λαντρ
ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού Λοΐκ Λαντρ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της χώρας του και πέρυσι αγωνιζόταν στο Κατάρ.

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για την Κηφισιά, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού Λοΐκ Λαντρ.

Την περσινή σεζόν ο Λαντρ αγωνιζόταν στην Αλ Σαμάλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Στο παρελθόν πέρασε στα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν και φόρεσε τις φανέλες των Αζαξιό και Λανς. Παράλληα είχε ένα πέρασμα από την Ιταλία φορώντας τις φανέλες της Τζένοα και της Πίσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά: "Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Λοΐκ Λαντρ, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Λοΐκ Λαντρ γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1992 στη Γαλλία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομή της FCM Aubervilliers. Το 2005 πήρε μεταγραφή για την Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα.

Ενδιάμεσα αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Κλερμόν και Αζαξιό, πριν πάρει μεταγραφή για τη Λανς το καλοκαίρι του 2013.

Στον ιστορικό γαλλικό σύλλογο έμεινε για τέσσερα χρόνια, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Ligue 1 και καταγράφοντας συνολικά 88 συμμετοχές.

Μετά από το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Λανς, μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα. Ακολούθησε ένας δανεισμός στην Πίζα, ενώ το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη Γαλλία για να φορέσει τη φανέλα της Νιμ, με την οποία αγωνίστηκε σε 58 αγώνες σε Ligue 1 και Κύπελλο Γαλλίας από το 2018 έως το 2021.

Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή για τη Μανίσασπορ της Τουρκίας, ενώ πέρσι βρέθηκε στο Κατάρ για την Αλ Σαμάλ, με την οποία κατέγραψε 25 συμμετοχές.

Στο παρελθόν, ο Λοΐκ Λαντρ φόρεσε 21 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας σε U19, U20, U21 και U23.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ