ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: "Ενωμένοι όσο ποτέ για την επίτευξη του μεγάλου στόχου"

Τεττέι και Προβυδάκης πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν
Τεττέι και Προβυδάκης πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν INTIME SPORTS

Η Κηφισιά μια μέρα μετά την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δίκαιη επικράτηση του αλλά τόνισε πως αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει το στόχο της ομάδας των Βορείων Προαστίων για άνοδο στη Stoiximan Super League.

Την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν γνώρισε τη Δευτέρα (20/3) η Κηφισιά από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-2 και μια μέρα μετά η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο της Ριζούπολης για την δίκαιη επικράτηση του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Κηφισιάς τονίζει πως παρά την πρώτη ήττα ο στόχος της ανόδου δεν αλλάζει και αυτό είναι για το οποίο θα παλέψουν μέχρι τέλους άπαντες στο σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Κηφισιά συγχαίρει την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για τη δίκαιη νίκη που πήρε στο μεταξύ μας παιχνίδι, το οποίο ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και επιβεβαίωσε τη μεγάλη ποιότητα που υπάρχει στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Το αρνητικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει όμως τη μεγάλη εικόνα για την ομάδα μας. Από την αρχή της σεζόν, η Κηφισιά έχει (απο)δείξει πως είναι καλά δομημένη, οργανωμένη και αφοσιωμένη στον στόχο της. Σε έναν ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, ουδείς άλλωστε έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη νίκη.

Άπαντες (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές) θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή και υπομονή. Η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και των μελών αυτής παραμένει ακλόνητη. Ενωμένοι όσο ποτέ θα μείνουμε προσηλωμένοι στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Γι αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα της Ηλιούπολης.

Για να κάνουμε πράξη το μότο μας: να πάμε ακόμη πιο ψηλά"!

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ