FINALISSIMA

Κιελίνι: "Η Αργεντινή είναι ομάδα, μοιάζει με την Ιταλία έναν χρόνο πριν"

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι και ο Λιονέλ Μέσι στο Finalissima μεταξύ της Ιταλίας και της Αργεντινής στο Γουέμπλεϊ | 1 Ιουνίου 2022
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι και ο Λιονέλ Μέσι στο Finalissima μεταξύ της Ιταλίας και της Αργεντινής στο Γουέμπλεϊ | 1 Ιουνίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι υποστήριξε πως η ήττα στο Finalissima δεν διαγράφει τα όσα έχει πετύχει η Ιταλία και συνάμα έπλεξε το εγκώμιο της εθνικής Αργεντινής, τονίζοντας πως θυμίζει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σκουάντρα ατζούρα έναν χρόνο πριν.

Η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι διψούσε για μία επιτυχία στο Finalissima για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον οδυνηρο αποκλεισμό της (για δεύτερη σερί φορά) από τα τελικά του Μουντιάλ όμως το εμπόδιο της Αργεντινής αποδείχτηκε ανυπέρβλητο, με τον Τζόρτζιο Κιελίνι να μη έχει πρόβλημα να παραδεχτεί την ανωτερότητα της αλμπισελέστε στο φινάλε της αναμέτρησης.

"Ελπίζαμε να πάρουμε τη νίκη και το τρόπαιο, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο αλλά η ήττα δεν διαγράφει τα πάντα. Τώρα περιμένω μία δύσκολη περίοδο, χρειάζεται να είναι όλοι κοντά σε αυτό το γκρουπ που πρέπει να κάνει πάρα πολλά", άρχισε τις δηλώσεις του Κιελίνι, που είπε αντίο στους ατζούρι μετά από 117 συμμετοχές με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι κρίμα επειδή στο πρώτο μέρος κάναμε πάρα πολλά λάθη και καταστρέψαμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας αλλά και εκείνοι ήταν πολύ δυνατοί.

Έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και είναι ομάδα, μοιάζουν με εμάς έναν χρόνο πριν. Τώρα θα πρέπει να ξαναρχίσουμε και να παραμείνουμε κοντά σε αυτή την ομάδα".

TAGS FINALISSIMA ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ