Κιελίνι: “Φίδι ο Σουάρες”

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε για ντροπή αναφερόμενος στο δάγκωμα του Σουάρες και τον χαρακτήρισε φίδι, ενώ προέβλεψε πως δεν θα τιμωρηθεί καθώς τον προστατεύει η FIFA
“Είναι ντροπή. Το παιχνίδι το έκρινε ο διαιτητής και αν κάποια έπρεπε να προκριθεί ήμασταν εμείς”, τόνισε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος ήταν το… τρίτο θύμα των δοντιών του Λουίς Σουάρες, λέγοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, καθώς τον προστατεύει η FIFA.
“Η αποβολή του Μαρκίζιο και η μη αποβολή του Σουάρες έκριναν το ματς. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσο ήμασταν 11 εναντίον 11 είχαμε τον έλεγχο και η Ουρουγουάη δεν ήταν επικίνδυνη”.
“Προφανώς με 10 παίκτες στα τελευταία 30 λεπτά ήταν δύσκολο και υποφέραμε, ενώ τιμωρηθήκαμε από μία στημένη φάση”.
“Ο Σουάρες είναι φίδι και την γλιτώνει γιατί η FIFA θέλει να προστατεύσει τα αστέρια της. Θέλω να δω αν έχουν το κουράγιο να τον τιμωρήσουν μέσω του video. Ο διαιτητής είδε το σημάδι από την δαγκωνιά αλλά δεν έκανε τίποτα”.
Μπουφόν: “Μια πολύ στενάχωρη μέρα για την Ιταλία”
Δηλώσεις έκανε και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος έκανε λόγο για μια στενάχωρη μέρα για την χώρα και πως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι μια μέρα αποτυχίας.
Συνεχίζοντας, ο 36χρονος γκολκίπερ ανέφερε: “Το πρώτο ματς με την Αγγλία δημιούργησε προσδοκίες, αλλά στα επόμενα δυο δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Μας αξίζει ο αποκλεισμός, ωστόσο η κριτική πρέπει να γίνει με σεβασμό”.