ΕΡΙΚΣΕΝ

Κιάερ για Έρικσεν: "Δεν υπήρχαν σκέψεις πίσω από τις πράξεις μου, ήταν όλες ενστικτώδεις"

Ο Σίμον Κιάερ με την φανέλα της Εθνικής Δανίας
Ο Σίμον Κιάερ με την φανέλα της Εθνικής Δανίας 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ AP PHOTO

Ο Σιμόν Κιάερ αναφέρθηκε στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Κριστιάν Έρικσεν, τονίζοντας ότι όλες του οι πράξεις εκείνη τη στιγμή ήταν ενστικτώδεις και δεν σκέφτηκε τι να κάνει.

Ο Σιμόν Κιάερ μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της Δανίας "TV Kk2", όπου σε μια ανασκόπηση της πορείας της εθνικής Δανίας στο Euro 2020, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Κριστιάν Έρικσεν, στο οποίο εκείνος ως αρχηγός και ηγέτης της ομάδας, έπαιξε σημαντικό ρόλο, βοηθώντας τόσο τον ίδιο όσο και τη σύντροφό του, η οποία έκλαιγε, ούσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εκείνη τη στιγμή η αντίδρασή του ήταν ενστικτώδης και ότι δεν σκέφτηκε τίποτα από όσα έκανε, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να την περιγράψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιάερ για τον Κριστιάν Έρικσεν: "Αυτή η στιγμή δεν περιγράφεται. Μόνο με λέξεις όπως «τρομερό» και «ακατανόητο». Και αυτές οι λέξεις δεν αρκούν καθόλου. Δεν υπήρχαν σκέψεις πίσω από τις πράξεις μου. Δεν σκέφτηκα.

Ήταν όλα πολύ ενστικτώδη. Όλοι κάναμε τα δυνατά μας για να βοηθήσουμε. Μια τρομερή, τρομερή στιγμή. Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά".

TAGS ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ