ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κεραυνοί Κλοπ μετά το ματς με την Άρσεναλ: "Δεν θα κατέβουμε στην επόμενη φάση"

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on before the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on before the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε μετά από την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στο League Cup. Ο Γερμανός απείλησε πως η ομάδα του δεν θα κατέβει στην επόμενη φάση εάν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες των αγώνων.

Η Λίβερπουλ προσπέρασε το εμπόδιο της Άρσεναλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας με εντυπωσιακό τρόπο. Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου μετά από την αναμέτρηση, απειλώντας ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει να παίξει στην επόμενη φάση! Ο Γερμανός τόνισε το πρόβλημα που υπάρχει με τις ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, τα προημιτελικά του Carabao Cup είναι προγραμματισμένα για τις 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Λίβερπουλ θα πάει στο Κατάρ για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. " Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3:00 τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Εάν έχουν μία λίστα αγώνων που μία ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα ματς, τότε πρέπει να σκεφτούν τη λίστα. Ελπίζω ν' αρχίσει τώρα. Αυτό πιστεύω πως είναι το δίκαιο. Είναι ολοφάνερο το πρόβλημα τώρα. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος".

Η Λίβερπουλ στις 4 Δεκεμβρίου παίζει με την Έβερτον και στις 7 με την Μπόρνμουθ. Στις 10 με την Σάλτσμπουργκ για το Champions League, στις 14 με την Γουότφορντ και έπειτα αναχωρεί για το Κατάρ. Το πρώτο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι προγραμματισμένο για τις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 ο τελικός ή ο μικρός τελικός. Στις 26 Δεκεμβρίου, επίσης, οι Κόκκινοι θα συγκρουστούν με την Λέστερ.

" Παίξαμε και θέλαμε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ. Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της Football League έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση και ήλπιζαν ότι η Άρσεναλ μπορεί να το κάνει. Συγγνώμη..." είπε σε έντονο ύφος ο Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ