ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Καυγάς στις εξέδρες του "Λουζ" οδήγησε σε μαχαίρωμα οπαδού της Μπενφίκα

Οπαδοί της Μπενφίκα στις εξέδρες του "Λουζ" σε αγώνα του Champions League απέναντι στην Ίντερ | 29 Νοεμβρίου 2023
Οπαδοί της Μπενφίκα στις εξέδρες του "Λουζ" σε αγώνα του Champions League απέναντι στην Ίντερ | 29 Νοεμβρίου 2023 @2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στο ημίχρονο του Μπενφίκα - AVS για το Κύπελλο Πορτογαλίας, με οπαδό να μαχαίρωνεται στις εξέδρες μετά από καυγά που είχε προηγηθεί και να διακομίζεται άμεσα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στον αγωνιστικό χώρο η Μπενφίκα έκανε περίπατο το βράδυ της Πέμπτης (21/12) επικρατώντας με 4-1 της AVS για το Κύπελλο Πορτογαλίας, όμως η επόμενη ημέρα βρίσκει τα φώτα της δημοσιότητας να μην έχουν πέσει στο χορτάρι για τα πεπραγμένα των παικτών των "αετών" αλλά στις εξέδρες του "Λουζ".

Αιτία ένας καυγάς μεταξύ δύο οπαδών που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα και οδήγησε στο μαχαίρωμα του ενός, με τον σύλλογο της Λισσαβώνας να εκδίδει ανακοίνωση όπου επιβεβαίωσε το άσχημο συμβάν και αποκάλυψε πως ο άτυχος άνδρας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά από τον τραυματισμό του.

"Η Μπενφίκα λυπάται βαθύτατα για το μαχαίρι ενός οπαδού κατά τη διάρκεια ενός καυγά που σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με την AVS. Αυτός ο οπαδός έλαβε αμέσως βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Santa Maria, σε σταθερή κατάσταση.

Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες έχουν δοθεί στις αστυνομικές αρχές, που βρίσκονται στα ίχνη του δράστη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Μπενφίκα.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ