COPA LIBERTADORES

Καβάνι: "Ο τελικός του Libertadores είναι το παιχνίδι της ζωής μου"

Ο Έντινσον Καβάνι με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς σε αγώνα κόντρα στην Ράσινγκ Κλουμπ για το Copa Libertadores | 30 Αυγούστου 2023
Ο Έντινσον Καβάνι με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς σε αγώνα κόντρα στην Ράσινγκ Κλουμπ για το Copa Libertadores | 30 Αυγούστου 2023 @2023 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Οι άνθρωποι της Μπόκα ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του Copa Libertadores απέναντι στην Φλουμινένσε (04/11, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD) και ο Έντινσον Καβάνι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, κάνοντας λόγο για το ματς της ζωής του.

Η Μπόκα Τζούνιορς ταξίδεψε στην Βραζιλία για τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores αντιμετωπίζοντας στο ιστορικό "Μαρακανά" την Φλουμινένσε (04/11, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24) και όλοι στο στρατόπεδό της αισιοδοξούν πως θα προσθέσουν ακόμη ένα μεγάλο τρόπαιο στην πλούσια τροπαιοθήκη του αργεντίνικου συλλόγου.

Αυτό ευελπιστεί και ο Έντινσον Καβάνι, με τον 36χρονο Ουρουγουανό να δείχνει μάλιστα με εμφατικό τρόπο το πόσο πολύ θέλει την κούπα, κάνοντας λόγο στη συνέντευξη Τύπου για το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα του.

"Είναι το ματς της ζωής μου. Είναι το σημαντικότερο λόγω του γηπέδου στο οποίο θα παίξουμε, το Μαρακανά, αλλά και για τη χρονική στιγμή στην οποία έρχεται αυτό το ματς για μένα.

Εκτός από το Copa America που κέρδισα με την Ουρουγουάη, νομίζω ότι θα άλλαζα όλους τους τίτλους που έχω στη συλλόγή μου για να κερδίσω το Copa Libertadores με την Μπόκα", τόνισε ο σπουδαίος επιθετικός.

TAGS COPA LIBERTADORES ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ