SUPER LEAGUE 2

Καβαλά - Βέροια 0-2: Ένα ακόμα βήμα ανόδου για τη "βασίλισσα του Βορρά"

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Καβάλα
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Καβάλα INTIME SPORTS

Η Βέροια πέρασε από την έδρα της Καβάλας, καθώς νίκησε με 2-0 και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στον πρώτο όμιλο. Μούργος και Φοφανά χρίστηκαν σκόρερ για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Η Βέροια είναι ασταμάτητη στον πρώτο όμιλο της Super League 2, καθώς πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη της και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στη Super League Interwetten, καθώς νίκησε την Καβαλά με 2-0 στο "Ανθή Καραγιάννη" για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη καθάρισε το τρίποντο στο πρώτο μέρος, χάρη στα τέρματα του Μούργου στο 10ο λεπτό και του Φοφανά στο 25ο λεπτό.

Η Καβάλα έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει στο σκορ στο 37ο λεπτό, ωστόσο ο Βελλίδης αρχικά απέκρουσε το πέναλτι του Καϊούμπι, ενώ στη συνέχεια του στέρησε το γκολ και στη δεύτερη προσπάθειά του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ημαθίας παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΛ, αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης (40′ Μπάουμαν), Στίκας, Αρμάλας, Καραγιάννης (40′ Μουσίγια), Σπάσιτς, Έμπερτ, Καϊούμπι (65′ Γροσδάνης), Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (85′ Οκάν).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης (81′ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (68′ Πόζογλου), Γιακουμάκης (90′ Καπνίδης), Πασάς (81′ Παπαχρήστος).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ