ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: “Είμαστε οι πρωταθλητές”

INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε μετά το "διπλό" στην Κέρκυρα για την επιστροφή στην κορυφή, την δυσκολία της νίκης αυτής αλλά και την περίπτωση η ομάδα του να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Με την είσοδό του κατάφερε και έδωσε λύσεις από την μεσαία γραμμή, δίνοντας ουσιαστικά και τις δύο ασίστ στον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Κώστας Κατσουράνης μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα στην Κέρκυρα, μίλησε για την νίκη, την επιστροφή στην κορυφή αλλά και την πιθανότητα να φτάσει στον τίτλο ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Κατσουράνης στο συνδρομητικό κανάλι:

– Για τη νίκη του Παναθηναϊκού…

Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό ήταν το σημαντικό. Σίγουρα ο νέος προπονητής μας πέρασε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες αλλά προσπαθήσαμε.

Στο δεύτερο θεωρώ ότι μέχρι να πετύχουμε το γκολ ήμασταν κυρίαρχοι και δίκαια σκοράραμε. Δυστυχώς κάναμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη μετά το 0-1, πανικοβληθήκαμε χωρίς λόγο στην άμυνα. Όμως τέλος καλό, όλα καλά. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, αλλά λίγο η πίεση, λίγο η κούραση, λίγο το σκορ, μας έκαναν να χάσουμε τη ψυχραιμία μας” .

– Για την αμυντική διάταξη της Κέρκυρας…

Η Κέρκυρα έπαιξε με όλους τους ποδοσφαιριστές της πίσω, ήταν καλά οργανωμένη και ήταν δύσκολο για εμάς να κάνουμε ευκαιρίες. Απέναντι σε τέτοιες άμυνες είναι δύσκολο να πετύχεις γκολ. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά τα καταφέραμε”.

– Για την επάνοδο στην πρώτη θέση…

Δεν μας προκαλεί άγχος το ότι είμαστε πρώτοι. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε καλή διοίκηση, καλό προπονητή, το καλύτερο υλικό, τα πάντα. Επομένως δεν είναι παράξενο να είμαστε πρώτοι. Άλλωστε είμαστε οι πρωταθλητές. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι απ’ ότι είμαστε μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο“.

– Για την απόδοση της ομάδας…

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Το τι κάναμε και το τι όχι, θα το συζητήσουμε με τον προπονητή μας στα αποδυτήρια”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τον τίτλο…

Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Επιβάλλεται να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, να οργανωθούμε, να δουλέψουμε και να νικήσουμε το ματς με τον Πανσερραϊκό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ