ΠΑΟΚ

Κάτσε: “Στεναχωριέμαι που δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο”

Κάτσε INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Έργκους Κάτσε για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Βέροια και τη λευκή ισοπαλία με την "βασίλισσα"

Στην γρήγορη αποβολή του Ματέους Βιβιάν και την πολυπληθή παρουσία του κόσμο του ΠΑΟΚ στη Βέροια, στάθηκε ο Έργκους Κάτσε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

“Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ. Η αποβολή ήταν αυτή που μας επηρέασε, γιατί ήταν ένα ματς που ήθελε πάθος και δύναμη. Με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά τελικά πήραμε την ισοπαλία” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Είχαν ευκαιρίες οι δύο ομάδες, είχαμε και την τύχη μαζί μας στο πέναλτι.

Δεν μας βγήκαν οι ευκαιρίες και στενοχωριέμαι για τον κόσμο που δεν του δώσαμε τη χαρά της νίκης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση στους φιλάθλους μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ