ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κατράνης: Στην αγορά μετά από μία γεμάτη τριετία στην Πολωνία

Ο Αλέξανδρος Κατράνης με τη φανέλα της Πιαστ Γκλίβιτσε
Ο Αλέξανδρος Κατράνης με τη φανέλα της Πιαστ Γκλίβιτσε NEWSPIX/ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Αλέξανδρος Κατράνης δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Πιαστ Γκλίβιτσε και θέλει να εξαργυρώσει τη γεμάτη τριετία στην Πολωνία. Το transfer fee για αγορά από τώρα και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.

Ύστερα από μία γεμάτη τριετία στην Πολωνία με τη φανέλα της Πιαστ Γκλίβιτσε, ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 25χρονος -διεθνής με την Ελπίδων- αριστερός μπακ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Ο "Κάτρα" αποτελεί την πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετρώντας 15 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε 68 αγώνες, μοιράζοντας τρεις ασίστ και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Οι άνθρωποι της Πιαστ ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μία νέα πρόκληση.

Μάλιστα, προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι, οι ιθύνοντες της πολωνικής ομάδας θα συναινούσαν στην παραχώρησή του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αντί ενός μικρού ποσού.

Από την πλευρά του, ο Κατράνης, μετά από συνολικά μία τετραετία στο εξωτερικό, δεν θα ήταν αρνητικός στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Άλλωστε, από την 1η Ιανουαρίου έχει το ελεύθερο να συζητάει με ομάδα της αρεσκείας του, με ορίζοντα το καλοκαίρι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ