ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κατράνης: Επίσημα στην Πιαστ Γκλίβιτσε έως το 2024

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Αλέξανδρος Κατράνης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24 GEORGIA PANAGOPOULOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Πιαστ Γκλίβιτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, Αλέξανδρου Κατράνη έως το καλοκαίρι του 2024, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Παίκτης της Πιαστ Γκλίβιτσε είναι κι επίσημα ο Αλέξανδρος Κατράνης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24. Ο 23χρονος αριστερός μπακ ταξίδεψε την Πέμπτη (02/09) στην Πολωνία, πέρασε τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την πρωταθλήτρια του 2019 στη Ekstraklasa.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Κατράνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν, τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (Μαριτίμο, Πάντερμπορν, Χατάισπορ, Κροτόνε, Χιμπέρνιαν), ενώ βρέθηκε και στα ρεπορτάζ τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ, δίχως στην πραγματικότητα να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πιαστ βρίσκεται στην 4η θέση του τρέχοντος πρωταθλήματος στο -4 από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν ύστερα από 6 αγωνιστικές. Όσον αφορά στον Κατράνη, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με τη Χατάισπορ, όπου μέτρησε τέσσερις ασίστ και ένα γκολ σε 24 συμμετοχές.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ