ΟΦΗ

Καταλήγει στον ΟΦΗ ο Κατσικογιάννης

INTIME SPORTS

Τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, ξαφνικά, στη μετακίνηση του Γιώργου Κατσικογιάννη από τον Ολυμπιακό στον ΟΦΗ ξεπεράστηκαν και τελικά ο ο νεαρός μέσος θα αγωνίζεται για τον κρητικό σύλλογο, για ένα χρόνο με το καθεστώς δανεισμού. Σφήνα του Ηρακλή για Νικλητσιώτη.

Η διαφωνία στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας Ολυμπιακού και ΟΦΗ, δεν στάθηκε ικανή ώστε να χαλάσει τη μετακίνηση του 22χρονου μεσοαμυντικού στην Κρήτη.

Ο Κατσικογιάννης θα ταξιδέψει την Τετάρτη (25/8) στο Ηράκλειο και το απόγευμα της ίδιας μέρας αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Θέλει Νικλητσιώτη ο Ηρακλής

Την… μπουκιά από το στόμα του ΟΦΗ θέλει να πάρει ο Ηρακλής. Οι “κυανόλευκοι” θέλουν να εντάξουν τον Γιώργο Νικλητσιώτη στο δυναμικό τους ως δανεικό για έναν χρόνο. Ο “ερυθρόλευκος” άσος έχει ενημερώσει τους Κρητικούς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ