LA LIGA

Καταγγελία για εκφοβισμό χούλιγκαν της Ατλέτικο σε οκτάχρονο κορίτσι με φανέλα Βινίσιους: "Θα το σκοτώσουμε το γα@@@νο"

Φωτογραφία από το Wanda Metropolitano
Φωτογραφία από το Wanda Metropolitano @ 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Σε μια αδιανόητη αποκάλυψη προχωρήσε μια μητέρα και μια θεία οκτάχρονου κοριτσιού, καθώς κατήγγειλαν χούλιγκαν της Ατλέτικο για ύβρεις και εκφοβισμό εις βάρος του παιδιού, το οποίο δέχθηκε αυτές τις επιθέσεις επειδή φορούσε φανέλα του Βινίσιους στο Γουάντα Μετροπολιτάνο. Η La Liga προχώρησε σε αναφορά στην εισαγγελία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η La Liga ανέφερε στην εισαγγελία τον φερόμενο εκφοβισμό ενός οκτάχρονου κοριτσιού που φορούσε τη φανέλα του Βινίσιους από χούλιγκαν της Ατλέτικο στο Wanda Metropolitano στις θύρες 39 και 43 στο πρόσφατο ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ, όπως μεταδίδει η MARCA.

Η εφημερίδα "El Mundo" αναφέρει ότι η ισπανική λίγκα έχει τις εικόνες, ενώ η θεία και η μητέρα της άτυχης κοπέλας, έχουν προχωρήσει ήδη στη σχετική καταγγελία.

Σε αυτή κάνουν λόγο ότι ένας οπαδός της Ατλέτικο έπιασε από το μπράτσο τη θεία του κοριτσιού, κατήγγειλαν τις ύβρεις και τις απειλές που δέχθηκαν, ενώ ισχυρίζονται ότι ένιωσαν πολύ ανασφαλείς και ανυπεράσπιστες και πάνω από όλα, το μικρό κορίτσι, άρχισε να τρέμει και φώναζε να φύγουν από εκεί.

Η θεία του κοριτσιού μίλησε στο ισπανικό El Laguero και ανέφερε τα εξής: "Περπατούσαμε γύρω από το Μετροπολιτάνο και υπήρχε μια συγκέντρωση οπαδών της Ατλέτικο και μείναμε για να το παρακολουθήσουμε. Είμαι μέλος της Ατλέτικο από τότε που γεννήθηκα. Και άρχισαν να τραγουδούν "Βίκινγκ", "μαϊμού", " μαύρα σκατά".

Και στην αρχή σας ορκίζομαι ότι δεν ξέραμε ότι ήταν εξαιτίας μας. Κοίταξα πίσω σκεπτόμενη ότι έλεγαν για Βίκινγκς έξω σε κάποια ομάδα παιδιών που περνούσε πίσω μας. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι ήταν λόγω του κοριτσιού.

Μέχρι που ήρθε ένα παιδί και με χτύπησε στο μπράτσο. "Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το γ@@@ενο κορίτσι." Πολλές βρισιές και όλα τα σχετικά ακολούθησαν. Και μετά σηκώσα το βλέμμα και είδα πολύ κόσμο, ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων που έδειχνε προς το κορίτσι, πρόσβαλε και ταραγουδούσε γι' αυτό.

Το κορίτσι είχε μια τρομερή κρίση άγχους. Την έβγαλα από εκεί το συντομότερο δυνατό ενώ εκείνη κάλυπτε το σήμα και τη φανέλα. Το πρώτο βράδυ ξύπνησε πολλές φορές, νομίζοντας ότι έρχονταν για εκείνη. Είχε πολλούς εφιάλτες. Δεν ξέρει γιατί έγιναν όλα. Μου είπε να μην την πάω ξανά σε γήπεδο".

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ