ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Καστοριά-Διαγόρας 1-5

Καστοριά-Διαγόρας 1-5
Τριανταφύλλου INTIME SPORTS

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής, καθώς ο Διαγόρας επιβλήθηκε εκτός έδρας με 5-1 της Καστοριάς

Η ομάδα από το "σμαραγδένιο νησί" προηγήθηκε με τον Μιλόσκοβιτς στο 17', ενώ ο Ντουτσαρίδης ισοφάρισε σε 1-1 λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (σ.σ. στο 41').
Ωστόσο, ο Διαγόρας στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σαρωτικός στον αγωνιστικό χώρο και με τον Πουλόπουλο να χτυπάει δις στο 55' και στο 69' αλλά και τον Τριανταφύλλου να τον... μιμείται μερικά λεπτά αργότερα πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα (72' και 87'), οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μία ευρεία νίκη.

Οι συνθέσεις:

Καστοριά (Αποστολίδης): Βασιλειάδης, Κλαζόγλου (42' Σινάνι), Ιασωνίδης, Μωραϊτης, Σκέντος (42' Χαλίμι), Τσερκέζος, Κόντος, Ντουτσαρίδης, Παπαδόπουλος, Σικαλόπουλος, Χατζηβασιλειάδης.

Διαγόρας (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Τζανής, Χρήστου, Πουλόπουλος, Αρχοντούλης (73' Μπακομήτρος), Κωνσταντινίδης, Σπάρταλης (59' Μπικόφσκι), Ρούσεφ, Τσιάτσιος, Μιλόσκοβιτς (78' Κορακάκης), Τριανταφύλλου.






TAGS ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ