ΞΑΝΘΗ

Κασναφέρης:”Βασικός στόχος το Κύπελλο”

Κασναφέρης INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για πρόκριση της Ξάνθης επί του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παρουσιάστηκε ο Γιώργος Κασναφέρης

Ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ σχολιάζοντας την κλήρωση με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, είπε:”Ο θεσμός του κυπέλλου αποτελεί για την SKODA ΞΑΝΘΗ το βασικό της στόχο.

Σίγουρα ο Άρης είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος αλλά αν υπολογίσουμε ότι ο αγώνας γίνεται στην Ξάνθη και η ομάδα μας το τελευταίο καιρό επιστρέφει στο δρόμο των επιτυχιών, μας δημιουργεί προσδοκίες για την συνέχιση στο θεσμό του κυπέλλου.



Αυτή την στιγμή όμως, προέχουν οι αγώνες του πρωταθλήματος με πρώτο και κρίσιμο αυτό την Κυριακή με τον Πανθρακικό όπου θα πρέπει να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Όταν έρθει ο ώρα του Κυπέλλου θα στρέψουμε εκεί την προσοχή μας με σεβασμό στον αντίπαλο.Στο αγωνιστικό μέρος, σε…πολικές θερμοκρασίες συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό.



Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Φλίσκα λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και του Ζίεντσουκ που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα.



Ο Γιάννης Μαντζουράκης και οι συνεργάτες του, επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και βελτίωση κυκλοφορίας της μπάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ