ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κασάνο: "Ο Μουρίνιο δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, η Ρεάλ δεν πρέπει να τον πάρει για αντί-Αντσελότι"

Κασάνο: "Ο Μουρίνιο δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, η Ρεάλ δεν πρέπει να τον πάρει για αντί-Αντσελότι"
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κασάνο δεν τρέφει τα καλύτερα συναισθήματα για τον Ζοζέ Μουρίνιο και βρήκε την ευκαιριά να του επιτεθεί φραστικά για μία ακόμα φορά, κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του special one στην Ρεάλ στη θέση του Αντσελότι.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι σούπερ επιτυχημένος στην Ρεάλ στη δεύτερη θητεία του στο "Μπερναμπέου", όμως με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2024 και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας να τον φλερτάρει επίμονα για να αναλάβει τη θέση του ομοσποδιακου στην Σελεσάο, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ιταλό να αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ένα από τα ονόματα υποψηφίων διαδόχων του είναι και αυτό του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον αλλοτε φορ των μερένγκες, Αντόνιο Κασάνο, να θεωρεί ωστόσο πως μία τέτοια λύση θα είναι εντελώς ακατάλληλη για τους Μαδριλένους.

"Μπορεί να επιστρέψει στην Ρεάλ αν δεν συνεχίσει ο Αντσελότι, όμως εάν η Ρέαλ θέλει έναν προπονητή, δεν θα φωνάξουν τον Μουρίνιο για να αναλάβει αυτό το σχέδιο.

Ο Μουρίνιο δεν δίνει δεκάρα για το ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει να δουλεύει, δεν ξέρει πώς να επικοινωνήσει ή να μιλήσει, ας μην κοροϊδευόμαστε από την ιστορία του", τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος Ιταλός στράικερ για τον νυν προπονητή της Ρόμα, μιλώντας στο "Bobo TV", και πρόσθεσε:

"Δεν ξέρω πώς πετυχαίνει αυτά τα αποτελέσματα, επειδή είναι απλά κινηματογράφος. Κοιτάξτε τον Σάρι, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Ο Μουρίνιο είναι μηδέν.

Είναι σπουδαίος στην επικοινωνία όμως ως προπονητής, για εκείνον είναι το ίδιο να βρίσκεται στην Ρεάλ ή στην Σαν Μαρτινέζε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ