ΑΡΗΣ

Καρυπίδης για τα 109 χρόνια του Άρη: "Να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει"

Καρυπίδης για τα 109 χρόνια του Άρη: "Να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει"
INTIME

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεοδώρος Καρυπίδης, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε τα χρόνια πολλά στον Άρη και την Ελλάδα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αυτή η μέρα δίνει δύναμη και πίστη σε όλους για να συνεχίσει η προσπάθεια να φτάσει ο σύλλογος εκεί που αξίζει.

Ο Άρης συμπλήρωσε 109 χρόνια ζωής και ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, ευχήθηκε τα χρόνια πολλά με μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο μεταξύ άλλων τόνισε ότι αυτή η μέρα δίνει δύναμη και πίστη για να συνεχιστεί η προσπάθεια να φτάσει ο σύλλογος εκεί που αξίζει.

"109 χρόνια προσφοράς, 109 χρόνια δράσης και αγώνων, 109 χρόνια περηφάνειας.

ΑΡΗΣ. Ένας σύλλογος, μια οικογένεια, μια ομάδα σύμβολο για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Το μεγαλείο σου ΑΡΗ δεν έχει τελειωμό. Η 25η Μαρτίου μας γεμίζει με περηφάνεια. Γιορτάζει η Ελλάδα μας, γιορτάζει και ο ΑΡΗΣ μας.

Αυτή η μέρα μας δίνει δύναμη και πίστη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να σε οδηγήσουμε, ΑΡΗ, εκεί που σου αξίζει. Όλοι μαζί , όσοι σε υπηρετούμε. Θα γίνει, είναι η υπόσχεση που σου δίνουμε.

Χρόνια πολλά ΑΡΗ μας ! Χρόνια πολλά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας .Χρόνια πολλά Ελλάδα", έγραψε ο Θεόδωρος Καρυπίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ